Termosistem Decorativ

Amenajarea propriei locuinte implica o multime de etape, fiecare dintre acestea avand un rol esential si fara de care nu s-ar putea ajunge la rezultatele propuse. Asadar, multe persoane aleg un termosistem decorativ pentru exteriorul casei, intrucat acestea sunt foarte practice, aduc un design placut, insa sunt recomandate si pentru faptul ca ajuta la sporirea performantelor termice.

Economii si confort

Cu alte cuvinte, e mai usor sa se obtina o temperatura stabila la interior, care sa nu fie influentata de cea de afara, in tot cursul anului, atat iarna, cat si vara. Atunci cand valorile sunt negative, se aduc economii considerabile la incalzire, iar temperaturile se pastreaza pentru mai mult timp la interior, iar situatia se repeta si vara atunci cand aparatul de aer conditionat va depune mai putin efort pentru obtinerea unor valori impuse. Pe aceasta cale se asigura o atmosfera foarte placuta, iar locuitorii se vor bucura de tot confortul de care au nevoie.

Diferite caracteristici

Pentru ca nicio casa nu este la fel ca alta, un termosistem decorativ se adapteaza in toate situatiile, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate si pot fi confectionate din diferite tipuri de materiale, insa polistirenul expandat reprezinta una dintre cele populare alegeri, dar nici polistirenul extrudat nu este de evitat, ci totul tine de preferinte si nevoi.

Aspect adaptat pentru toate nevoile

Cum partea estetica este esentiala in toate conditiile, sunt disponibile doua variante, ca termosistemele decorative sa fie achizitionate intr-o culoare standard, adica cea a tipului de polistiren ales, fie sa se acopere cu un strat suplimentar de ciment care are mai multe roluri, printre care si de protectie in fata conditiilor meteo nefavorabile si nu numai. Totodata, cimentul e foarte rezistent si nu e afectat de variatiile mari de temperatura, oferind posibilitatea de a fi vopsit in culoarea preferata, fara a mai fi nevoie de aplicarea unui strat de amorsa.

Diferite avantaje

Printre avantajele principale aduse de un termosistem decorativ se numara capacitatea de difuziune prin intermediul careia nu este permisa trecerea apei, insa care ajuta ca peretele sa poata respira, astfel incat sa nu se pastreze umed.