Teava PPR

Amenajarea unei locuinte implica o multime de sarcini, iar una dintre cele mai importante este pregatirea sistemelor de instalatii. La acest capitol sunt disponibile mai multe variante, pentru toate nevoile si bugetele, iar cine alege teava PPR, cu siguranta, nu va fi dezamagit. Acestea sunt foarte avantajoase, raportul calitate – pret fiind mai mult decat ideal.

Versatilitate

Bineinteles, unul dintre avantajele esentiale e reprezentat de faptul ca aceste tevi pot fi utilizate in diferite conditii, atat la apa rece si cea calda, cat si la sistemele de incalzire. Calitatea materialelor nu dezamageste deloc, motiv pentru care o teava PPR asigura o lunga durata de viata si e foarte eficienta in toate conditiile. Totodata, pentru ca este foarte redus coeficientul de transfer termic, caldura nu se pierde deloc pe parcurs.

Durata de viata

De asemenea, aceste produse sunt foarte rezistente in fata coroziunii, aspect esential, in special, in cazul locuintelor care sunt legate la sistemele de incalzire puse la dispozitie de municipalitate. Astfel, teava PPR se va prezenta in conditii optime de-a lungul timpului, durata de viata fiind de cateva decenii in toate cazurile, dar e suficient de puternica si pentru a face fata inghetului, fara a fi afectata de temperaturile negative.

Fara presiune

Nu trebuie omis faptul ca acestea sunt ingropate in diferite elemente ale locuintei, de la sape, pana la pereti sau pardoseala si in ciuda faptului ca sunt supse unei presiuni constante, isi pastreaza proprietatile. In acelasi timp, alte tipuri de tevi se pot modifica chiar si in proportii de peste 70%, astfel ca nu vor mai asigura aceleasi performante. Asadar, si costurile manoperei sunt foarte prietenoase, dar si cele ale intretinerii, intrucat nu exista interventii care sa fie impuse cu regularitate, ci numai verificari ocazionale.

Alege BricoSteel

BricoSteel vine in ajutorul tuturor celor care sunt interesati de solutii pentru construirea, amenajarea si personalizarea locuintei, oferind o multime de produse, pentru toate nevoile si preferintele, toate la un pret accesibil. Nu trebuie omis faptul ca gama e suficient de variata pentru a se gasi intotdeauna cele mai bune solutii, iar produsele cautate se afla la numai cateva click-uri distanta.