Teava Cupru

BricoSteel vine in ajutorul tuturor celor care opereaza in domeniul constructiilor, fie a celor care isi doresc sa faca mici modificari in propria locuinta, gama de produse fiind suficient de variata incat sa se indeplineasca cerintele tuturor. De exemplu in cazul pregatirii retelelor de conducte pentru apa si pentru incalzire trebuie sa se foloseasca diferite tipuri de tevi, iar una care asigura cele mai bune performante este cuprul.

Acesta e un material care se adapteaza la toate conditiile, aducand toata flexibilitatea de care are nevoie orice persoana, motiv pentru care sistemele pot fi pregatite pe loc, fie intr-un atelier special.

Durata de viata satisfacatoare

Totodata, cuprul e un material foarte rezistent, fiind rigid si tare, astfel ca asigura o durata de viata chiar si de peste 30 de ani, iar intotdeauna vor fi satisfacuti toti clientii de performantele aduse si de durabilitate. De asemenea, acesta e folosit de zeci de ani in mai multe domenii, iar rezistenta sa la apa il recomanda in mediile cu umiditate ridicata, asigurand conditiile optime intotdeauna.

Un alt aspect esential pe care il aduce o teava de cupru e faptul ca acest material poate fi reciclat in proportie de peste 90%, ceea ce presupune ca e foarte prietenos cu mediul inconjurator, iar folosirea produselor eco reprezinta o preocupare importanta in ziua de azi.

Raport calitate – pret

Raportul calitate – pret este mai mult decat ideal in cazul tevilor din cupru, intrucat tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar calitatea nu va lasa niciodata de dorit, astfel ca in comparatie cu alte variante, acestea aduc cele mai bune rezultate.

Rezistenta

In plus, calitatile promise se vor pastra de-a lungul timpului si nu se diminueaza treptat, iar unul dintre cele mai importante aspecte este rezistenta in fata coroziunii. Mai mult, cuprul nu e inflamabil si aduce toata securitatea necesara in orice locuinta.

In schimb, cele care conteaza in final sunt performantele aduse, astfel ca o teava cupru izoleaza si etanseaza foarte bine, motiv pentru care este recomandat intotdeauna in cazul retelelor de apa, intrucat performantele nu sunt afectate nici de bacterii, substante toxice si nu numai.