Panou solar cu rezervor integrat nepresurizat

Pret: 2190 Lei

Buc.:
Adauga in cos
Descriere generală

    
Panouri solare cu tuburi vidate şi rezervor integrat, nepresurizat. Se folosesc la prepararea apei calde manajere. Funcţionează pe baza principiului de termosifonare, apa încălzită solar în tuburile vidate ridicându-se în rezervor, fiind înlocuită de un volum echivalent de apă mai rece. Căldura este transferată direct apei din rezervor, care umple interiorul tuburilor duble din sticlă. Instalaţia se racordeaza la reţeaua de apă prin intermediul unui separator de presiune( care poate fi mecanic cu plutitor sau electronic cu electrovalva)

                                                      
 
Rezervor
 
    Rezervorul este fabricat la interior din oţel inoxidabil alimentar, iar la exterior tabla din inox . Izolaţia termică a rezervorului este realizată din spumă poliuretanică de 50-60 mm grosime, având caracteristici termoizolante foarte bune. Diametrul exterior al rezervorului este de 420 mm. Rezervorul are o capacitate cuprinsă între 110 şi 270 de litri, în funcţie de model. Racordurile rezervorului sunt fabricate din teavă de oţel inoxidabil de 3/4 si 1/2".
  Tuburi vidate 
    Tuburile vidate sunt produse din sticlă borosilicat, având o structură tub-în-tub. Spaţiul dintre cele două tuburi concentrice este vidat pentru a îmbunătăţi proprietăţile termoizolante ale tubului din sticlă. Tuburile vidate rezistă la impact cu grindină de până la 35 mm. Dimensiunile unui tub vidat pentru instalaţiile de tipul SOL-xx-1800 sunt 1800 mm lungime şi 58mm diametru.
 Suport
 
       Suportul este fabricat din profil de oţel inoxidabil
 
 
 
Panoul este compus din 18 tuburi vidate si boiler de 150 l.