Obiecte Sanitare

Alegerea obiectelor sanitare este o sarcina dificila in contextul in care la BricoSteel sunt disponibile nenumarate optiuni, insa pe aceasta cale vor fi indeplinite cerintele impuse de catre toti clientii. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine are ocazia de a apela la noi pentru innoirea locuintei cu produse de cea mai buna calitate.

Diferite tipuri de cazi

Unele persoane prefera cada clasica in fata cabinei de dus, iar acestea pot fi de mai multe tipuri. De asemenea, cazile pot fi confectionate din diferite materiale, de la fonta sau acril, insa este esentiala suprafata disponibila in baie, dar si bugetul alocat pentru achizitionarea acestora. Uneori poate fi ideala cada pe colt, fie cea obisnuita, iar BricoSteel le are pe toate, oferind cele mai bune solutii.

Cabine de dus

In schimb, oricand se poate renunta la cada pentru instalarea unei cabine de dus, iar pe aceasta cale se va castiga mai mult spatiu. De asemenea, acestea sunt ideale atunci cand suprafata disponibila este limitata, iar in acest caz sunt disponibile, din nou, foarte multe solutii, de la cabine cu aparat radio incorporat, la cele cu diferite tipuri de deschidere a usilor, toate aflandu-se la numai cateva click-uri distanta.

Toaleta potrivita

Si alegerea toaletei reprezinta o sarcina importanta, dar si a rezervorului acestuia, iar unul dintre cele mai recomandate este cel anticondens intrucat in baie exista predispozitia la condens, fenomen care poate atrage diferite probleme. In plus, sunt disponibile mai multe forme, culori si functii, iar totul tine de preferintele si bugetul fiecarui client, BricoSteel avandu-le pe toate.

Chiuvete pentru toate nevoile

Atunci cand alegem obiecte sanitare nu avem cum sa ratam chiuveta, cea pe picior fiind foarte des intalnita, intrucat e o forma foarte practica si clasica. In schimb, exista si alte variante, precum cele incastrate, care sunt utile pentru ca permit depozitarea a diferite lucruri sub ele, insa asigura si un aspect placut. Totodata, chiuvetele suspendate devin din ce in ce mai populare, pentru ca aduc un plus de eleganta in orice baie, insa aduc si economii considerabile de spatiu, fiind ideale atunci cand exista limitari in acest sens.