Despre noi


  este proprietatea SC. BRICOSTEEL CONSTRUCT SRL firma prezenta pe piata autohtona din 2006, avand Cod unic de inregistrare fiscala RO30504921
 sediul social in Bucuresti sector 4, str.Strada Voila nr 1, si punct de lucru in  Bucuresti, sector 3, Sos.Mihai Bravu nr 540-560,
 
Experienta ne permite sa venim in sprijinul clientilor, oferindu-le produse de calitate PREMIUM la cele mai bune preturi.

Suntem distribuitori autorizati pentru renumite marci precum:  Schell, Ariston, Vaillant ,  Fondital, Kermi, Purmo, Vogel&Noot, Computherm, Logitherm, Salus.Fabryo,Ceresit, Policolor,Sika,Deutek.
Bricosteel.ro
 este un magazin virtual care promoveaza peste 60 de branduri de top ce provin de la producatori de renume precum: Purmo, Vogel&Noot, IRSAP, Fondital, Vaillant, Viessmann, Ariston, Immergas,Vaillant ,Viadrus ,RBM, Protherm, Saunier Duval,Wilo, Grundfos,Ferro, Schell .

Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.
Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.
In compania noastra este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va aduc reale satisfactii.

Societatea noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Producatorii materialelor comercializate de firma noastra sunt certificati TŰV ISO 9001, iar materialele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, certificate CE respectiv agrementate tehnic.

 
 
 
Program de lucru:
- luni-vineri: 8:00-19:00
- sambata: 8:00-16:00
- duminica:INCHIS