Despre noi


  Administram un magazin virtual precum multe altele dar ne deosebim de  majoritate printr-o gama variata de produse oferite spre comercializare, informatii multiple pentru fiecare produs, si nu in ultimul rand, a preturilor corecte stabilite in urma negocieri cu fiecare furnizor in parte. 

, este rezultatul ideilor si a celor de 12 de ani de experienta a fondatorilor companiei. Totodata am fost si suntem sursa de inspiratie pentru cel putin 30% dintre magazinele virtuale din domeniul instalatiilor termice si sanitare.


   este proprietatea SC. Steelinstal Amenajari, firma prezenta pe piata autohtona din 2006, avand Cod unic de inregistrare fiscala RO31525566, sediul social in Bucuresti sector 4, str.Drumul Gazarului  nr. 26A, si punct de lucru in  Bucuresti, sector 3, Sos.Mihai Bravu nr 540-560, ne mandrim cu o experienta de 12 de ani in domeniul comercializarii instalatiilor termice si sanitare. 


Experienta ne permite sa venim in sprijinul clientilor, oferindule produse de calitate PREMIUM la cele mai bune preturi.

Suntem distribuitori autorizati pentru renumite marci precum:  Schell, Ariston, Vaillant ,  Fondital, Kermi, Purmo, Vogel&Noot, Computherm, Logitherm, Salus.Fabryo,Ceresit, Policolor,Sika,Deutek.
Bricosteel.ro
 este un magazin virtual care promoveaza peste 70 de branduri de top ce provin de la producatori de renume din Uniunea Europeana precum: Purmo, Vogel&Noot, IRSAP, Fondital, Vaillant, Viessmann, Ariston, Immergas,Vaillant ,Viadrus ,RBM, Protherm, Saunier Duval,Wilo, Grundfos,Ferro, Schell fiind selectate pentru a satisface si cele mai ambitioase proiecte la cele mai mici preturi
Majoritatea produselor comercializate pe siteul Bricosteel.ro se afla in stocul curent, tocmai de aceea timpul de livrare al produselor este redus.

Ai facut cumparaturi online ? Mai ai inca dubii ? 

Suna un prieten, intreaba-l cum a procedat.
Cauta comentarii negative despre serviciile magazinului respectiv pe NET.
Uita-te ca magazinul online sa aiba show-room, unde poti vedea produsul dorit. 
Intereseaza-te de cati ani sunt pe piata.
Vezi daca produsele au pretul afisat. 
Intreaba daca produsele livrate sunt sigilate.
Alege sa platesti la livrare sau la ridicarea din  depozit.

.......................................................................................................
Nu stim cum procedeaza altii, dar va putem spune ce facem noi.

Suntem pe piata de 10 ani, neantrerupt
Suntem pe piata online de 5 ani
Clienti online: peste 20 000
Produsele se livreaza 100% sigilate;
Dispunem de show-room, unde puteti vedea 50% din produse ;
Plata produselor se face la livrare ;
Toate produsele au pretul afisat in Lei cu TVA inclus ; 
Percepem avans doar pentru produsele aduse pe baza de comanda.

 
Program de lucru:
- luni-vineri: 8:00-19:00
- sambata: 8:00-16:00
- duminica:INCHIS