Despre noi


Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, Bricosteel reprezinta solutia perfecta in ceea ce priveste achizitia online(dar si offline) de instalatii termice si sanitare, produse de bricolaj si diverse alte produse.
 
Unul dintre punctele noastre forte il reprezinta diversitatea produselor(avand la dispozitie peste 10.000 de repere unice) dar si disponibilitatea - cele mai multe dintre aceste produse regasindu-se in stoc si putand fi comandate online sau telefonic. Produsele pot fi livrate prin curier rapid(gratuit de la suma de 1.000 lei pentru Bucuresti si Ilfov), sau ridicate de la sediul nostru in timpul programului de lucru.
 
Alt argument pentru a alege Bricosteel il reprezinta pretul(ne putem lauda cu preturi competitive pentru toate categoriile de produse comercializate), dar si expertiza angajatilor nostri. Acestia sunt specializati tehnic pe departamentele in care lucreaza, ceea ce inseamna ca oferim nu doar produse de calitate la preturi competitive, ci si consiliere avizata - mai ales in proiectele de instalatii termice si sanitare, unde orice fel de eroare de proiectare sau alegere a echipamentelor necesare poate duce la grave probleme de functionare. Va putem totodata pune la dispozitie si ingineri pentru partea de proiectare.
 
Un alt serviciu specific Bricosteel il reprezinta serviciul de executie si ISCIRizare a instalatiilor termice si sanitare - practic putem executa orice fel de lucrari de montaj in ceea ce priveste: instalatiile termice (centrale termice, cazane pe lemne, peleti, centrale pe gaz, centrale electrice, incalzire in pardoseala, etc.)
 
Program de lucru:
- luni-vineri: 8:00-20:00
- sambata: 8:00-16:00
- duminica: 9:00-13:00