Centrale Combustibil Solid

poza categorie Centrale Combustibil Solid 1

Incalzirea oricarui spatiu este esentiala, iar in acest sens sunt disponibile mai multe optiuni, in functie de nevoi, preferinte si buget. Centralele pe gaz sunt foarte populare, insa nu se lasa mai prejos nici cele pe combustibil solid, care aduc cateva avantaje importante, precum o buna autonomie, economii, dar si o lunga durata de viata.

Mai multe avantaje

Asadar, pentru o functionare de circa 30 de ore poate fi suficienta o singura sarja de lemn, in timp ce carbunele asigura o autonomie de pana la 5 zile, avantajul acestora fiind acela ca se prelungeste considerabil timpul de ardere. De asemenea, avand in vedere combustibilul solid folosit, aceste centrale sunt mult mai eficiente decat cele pe gaz sau GPL, iar performantele sunt aceelasi. Nu trebuie omis nici faptul ca acestea nu sunt influentate de energia electrica, astfel ca nu sunt afectate atunci cand electricitatea este intrerupta din diferite motive.

Mai multe plusuri

Constructia centralei pe combustibil solid e foarte simpla, motiv pentru care e foarte usor de folosit si nici nu sunt prezente riscuri. La fel de simpla este si curatarea acesteia, procedura fiind suficienta de circa doua ori in fiecare luna, iar garantia asigurata este de 5 ani, in timp ce media duratei de viata este de peste 20 de ani. Totodata, pe corpul cazanului nu se depun susbtante nocive precum gudronul, iar economiile asigurate sunt foarte importante.

Conditii de utilizare

Clientii interesati de astfel de centrale pe combustibil solid au la dispozitie o gama foarte variata la BricoSteel, pentru toate nevoile, preferintele si bugetele. In schimb, este important ca aceste centrale sa fie alese dupa nevoile reale, in sensul ca trebuie determinate anumite aspecte, precum suprafata care se doreste a fi incalzita, izolarea termica interioara sau exterioara, regiunea in care este amplasata locuinta, volumul camerelor, dar si intretinerea sistemelor. Puterea difera de la o centrala la alta, motiv pentru care trebuie aleasa cea mai potrivita din acest punct de vedere, insa cu BricoSteel se vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii. Raportul calitate – pret este mai mult decat ideal aici, astfel ca fiecare client va fi pe deplin multumit.