poza categorie Centrale In Condensatie 1

Orice locuinta trebuie sa indeplineasca mai multi factori, iar unul dintre acestea este confortul. Astfel, fiecare proprietar se orienteaza dupa diferite modalitati de incalzire a locuintei, iar in acest sens exista mai multe optiuni, centralele termice fiind foarte popuare. La randul lor, acestea se impart in mai multe categorii, in functie de nevoi, preferinte si buget, iar de obicei sunt preferate cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Asadar, BricoSteel propune o serie de centrale in condensatie, care aduc mai multe avantaje si caracteristici care sa multumeasca pe cei mai multi dintre clienti.

Avantaje

Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca acestea aduc un randament ridicat, ceea ce presupune un consum foarte scazut de combustibil. Cu alte cuvinte, se obtin performante mai mari la costuri mai mici, insa si durata de viata e mai mult decat satisfacatoare, intrucat acest tip de centrala rezista in conditii optime de-a lungul timpului. Garantia este, de regula, de 15 ani, spre deosebire de cei 10 ani asigurati de centralele termice obisnuite. In plus, investitia se amortizeaza rapid, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul clientilor.

Un alt avantaj important e adus de calitatea promisa de aceste centrale in condensatie, deoarece sunt implementate solutii eficiente si moderne, care aduc cele mai bune conditii pentru orice locuinta. Mai mult, pentru ca este asigurat un consum scazut de energie, mediul inconjurator este mult mai bine protejat decat in alte conditii, iar acesta este un subiect care preocupa tot mai multe persoane in ziua de azi. Cu alte cuvinte, chiar daca preturile sunt mai ridicate in cazul centralelor in condensatie, suma se amortizeaza, iar pe termen lung aceasta se va dovedi a fi o alegere foarte inspirata.

Limitari

In schimb, exista si cateva limitari, ceea ce presupune ca centralele nu pot fi instalate in toate conditiile. Astfel, printre acestea se numara izolarea termica a locuintei, pentru a fi cat mai redus consumul, insa si procesul de instalare este ceva mai complex, motiv pentru care si costurile pentru manopera pot fi ceva mai ridicate decat in alte situatii.