BricoSteel propune o gama variata de centrale biomasa, care pot fi ideale in mai multe situatii si chiar daca acestea pot fi considerate depasite din punct de vedere tehnologic, in realitate centralele sunt utile in diferite situatii. Aceste sisteme aduc mai multe avantaje, printre care costuri accesibile, usurinta in folosire, protejarea mediului inconjurator si nu numai.

Centrale pe paie si lemne

Printre centralele disponile se numara cele pe paie si lemne care sunt foarte utile in zonele rurale, dar si in diferite alte medii, ajutand la reducerea cheltuielilor pentru incalzirea spatiului. Pe aceasta cale, clientii nu vor mai fi preocupati de cresterea continua a pretului gazelor, iar garantia asigurata e mai mult decat satisfacatoare. Totodata, acestea includ si un sistem eficient de aerisire primara si secundara, ceea ce aduce conditii mai bune.

Cazan pe paie, lemne si fan

Un astfel de cazan este recomandat din mai multe puncte de vedere, precum folosirea cu usurinta, atat la alimentare, cat si la curatare. Totodata, performantele sunt aceleasi cu cele promise de centralele pe gaz, insa costurile sunt mult mai mici. In plus, nu trebuie omis confortul sau faptul ca fiind fabricate din otel, acestea rezista in conditii optime de-a lungul timpului si au capacitatea de a incalzi suprafete foarte mari.

Centrala pe paleti si lemne

Astfel de centrale sunt recomandate pentru eficienta, dar si pentru protectia impotriva supraincalzirii, ceea ce presupune ca orice client se va bucura de cele mai bune conditii. Un alt avantaj adus de aceasta e capacitatea de a incalzi suprafete generoase, iar sistemul e unul care se foloseste cu usurinta si e la fel de simplu de curatat.

Alege BricoSteel

Asadar, BricoSteel reprezinta locul ideal de unde pot fi achizitionate centrale biomasa care sunt ideale din mai multe puncte de vedere, gama fiind suficient de variata, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In schimb, este important de determinat faptul ca daca propria locuinta este potrivita pentru a sustine un astfel de sistem, iar totul se va stabili cu ajutorul specialistilor. Nu in ultimul rand, garantia lunga a produselor este un alt avantaj important, care cantareste foarte mult in luarea unei decizii.