Centrala termica cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB 24-1RE, 24 kW

2750 Lei

Buc.:
Adauga in cos
Disponibilitate:
Produs in stoc
Marca:
Bosch

Confort de căldură şi economie de gaz - la un preţ favorabil

Veţi fi bucuros să constataţi că acum vă puteţi permite să achiziţionaţi o centrală de înaltă calitate şi fiabilitate la un preţ accesibil. Bosch a inovat şi a perfecţionat permanent tehnologia de încălzire cu condensare, astfel încât tot mai mulţi utilizatori să beneficieze de avantajele ei. Centrala Bosch Condens 2000 W este astăzi rezultatul acestor eforturi.

 

Randament ridicat datorită schimbătoarelor de căldură eficiente

Bosch Condens 2000 W atinge o eficienţă de 103 %* datorită optimizării procesului intern de transfer termic. Centrala beneficiază de un schimbător de căldură principal, bitermic, din inox, precum şi de un schimbător de căldură suplimentar (recuperator condensat), din Al-Si, atât pentru circuitul de încălzire, cât şi pentru cel de apă caldă menajeră. Astfel, clasa de eficienţă la încălzire este de ****, iar clasa de confort de apă caldă este de **, cf. EN 13203, ceea ce înseamnă că centrala poate asigura un debit constant de apă caldă la temperatura solicitată de utilizator. La obţinerea unui consum redus de gaz contribuie şi ventilatorul cu turaţie variabilă şi vana de gaz modulantă.

 

Instalare uşoară, întreţinere simplă, service rapid

Centrala poate fi montată cu uşurinţă datorită construcţiei ferme a conexiunilor hidraulice verticale. Activitatea de mentenanţă este simplificată mulţumită accesului rapid al specialistului de service la afişajul LCD, la codurile de eroare care permit diagnosticarea simplă, la nivelele / funcţiile de service, precum şi la toate componentele centralei prin partea frontală a aparatului. Centrala are dimensiuni compacte, poate fi instalată chiar şi în spaţii înguste. Afişajul LCD comunică utilzatorului toate informaţiile necesare exploatării în condiţii bune a aparatului.


Modularea totală a flăcării. Aprindere electronică

Bosch Condens 2000 W realizează reglarea capacităţii de încălzire pe o plajă continuă, fără trepte, în funcţie de cererea momentană de căldură şi apă caldă. Astfel, aparatul produce exact atâta căldură cât este nevoie, ceea ce conduce la economie de gaz metan şi la prelungirea duratei de viaţă a centralei. Un sistem inteligent de gestionare a aprinderii (automat de aprindere) determină funcţionarea normală a aparatului chiar şi atunci când se înregistrează fluctuaţii ale presiunii gazului.

 

Valori scazute ale noxelor

Datorita valorilor scazute ale NOx si CO2, produsul este prieten cu mediul inconjurator.

 

Numeroase elemente de siguranţă

Bosch Condens 2000 W este dotată cu numeroase dispozitive cu rol de protecţie în funcţionare, astfel încît utilizatorii să poată exploata centrala în deplină siguranţă şi în condiţii de maximă economie. Panoul de comandă Cotronic III (cu detectare lipsă flacără şi valve cu solenoid), senzorul de încălzire pe tur,termostatul de siguranţă pe tur, senzorul de gaze arse, senzor nivel condensat în recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzor ventilator pentru reglarea turaţiei, termostatul de siguranţă gaze arse, sifon condens, supapa de siguranţă încălzire sau senzorul electronic de protecţie la îngheţ - iată principalele elemente de siguranţă care contribuie la buna funcţionare a centralei.

 

Funcţia de blocare “Child lock”

În plus, aparatul dispune de posibilitatea de a împiedica folosirea neautorizată a centralei de către copii nesupravegheaţi. Această funcţie de siguranţă poate fi activată prin simpla apăsare, timp de 5 secunde, a două taste, ceea ce determină “blocarea” panoului de comandă. Câtă vreme funcţia de blocare e activată, nu se pot face modificări - accidentale, nedorite - ale reglajelor existente la panoul de comandă.

 

Compatibilitate cu sisteme de panouri solare termice

Centrala Bosch Condens 2000 W poate fi integrată - prin intermediul unui kit solar - într-o instalaţie de panouri solare. Astfel, se pot obţine economii suplimentare de combustibil gazos prin folosirea energiei solare pentru încălzirea apei de uz casnic.Produse asemanatoare