Calorifere Otel

Pentru ca orice locuinta trebuie sa aduca un grad ridicat de confort, este esential ca in sezonul rece sa avem parte de cele mai bune calorifere, iar unele dintre cele mai populare sunt cele din otel. Acesta e un material care se modeleaza cu usurinta, indiferent de forma sau de dimensiunile sale, astfel incat se poate adapta in asa fel incat sa indeplineasca cerintele estetice impuse de catre toti clientii. Asadar, oricine poate apela la BricoSteel pentru a avea la dispozitie o gama foarte variata, pentru toate nevoile, preferintele si bugetele.

Mai multe avantaje

Bineinteles, principalul avantaj este aspectul, deoarece caloriferele din otel arata foarte bine in orice locuinta, iar pentru ca acestea dispun de niste elemente tubulare, aduc o eficienta crescuta, astfel ca se distribuie rapid caldura in toata locuinta. Totodata, se poate personaliza orice spatiu in care se monteaza acestea, insa nu trebuie omis nici faptul ca acest tip de calorifere rezista la temperaturi foarte ridicate, de pana la 100 de grade. Mai mult, datorita greutatii reduse, acestea sunt foarte usor de manevrat si transportat, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in comparatie cu alte optiuni.

Ideal cu centrale termice

In plus, aceste calorifere sunt ideale alaturi de centrale termice, insa este important ca orice client sa le aeriseasca de circa doua ori pe an si sa foloseasca filtre, astfel incat radiatoarele sa promita cele mai bune performante. In schimb, acestea sunt foarte eficiente atat cu centrale termice, dar si pe cont propriu, motiv pentru care clientii se pot bucura de flexibilitate.

De stiut

Totusi, chiar daca se incalzesc foarte repede si aduc caldura in cel mai scurt timp, trebuie stiut ca acestea se racesc la fel de repede si nici nu dispun de elemente detasabile, motiv pentru care nu se poate modifica lungimea. Durata de viata este de circa 10, 15 ani, deci mai mica decat in alte cazuri, insa, de multe ori aceasta poate fi mai mult decat suficienta. Nu in ultimul rand, este recomandat ca apa care trece prin aceste calorifere din otel sa fie tratata pentru a nu le infunda cu usurinta.