Boilere

poza categorie Boilere 1

Boilerele sunt utile in nenumarate conditii, iar o gama foarte variata este disponibila la BricoSteel, de unde clientii pot alege cea mai potrivita optiune, in functie de necesitati si de bugetul alocat. In schimb, este important sa fie determinate in prealabil anumite conditii, astfel incat sa fie mai simplu sa fie luata cea mai buna decizie.

Securitate

Fie ca boilere sunt electrice, fie pe gaz, este esential ca acestea sa aduca un grad ridicat de securitate, iar clientii trebuie sa aleaga in functie de preferinte. Totusi, este important de stiut ca riscurile sunt mai mari in cazul celor pe gaz, iar pagubele pot fi mai mari in cazul unui accident.

Controlare simpla

Orice locuinta trebuie sa asigure un grad ridicat de confort, iar in acest sens este ideala posibilitatea instalarii unui sistem de controlare simpla sau de programare a incalzirii apei la un anumit interval. Astfel, cele mai noi boilere permit atasarea unui termostat, unele fiind chiar foarte performante si in cateva saptamani ajung sa invete obiceiurile clientilor, pentru a functiona in momentele cheie.

Costuri

O diferenta intre boilerele electrice si cele pe gaz e reprezentata de costurile instalarii, astfel ca acestea din urma sunt mai ridicate intrucat e nevoie de un proces mai complex pentru aerisire si pentru conectarea la instalatia de gaz. In schimb, intreaga procedura e mult mai simpla in cazul boilerului electric, care e suficient sa fie conectat la priza pentru a fi pus in functiune.

Spatiu disponibil

Un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont este spatiul disponibil si locul in care se doreste instalarea boilerelor, deoarece acestea sunt mai mult sau mai putin compacte. Astfel, cel electric este ideal din acest punct de vedere, intrucat ofera mai multa flexibilitate, pe cand cele pe gaz sunt ceva mai pretentioase, in sensul ca trebuie instalate in spatii speciale, deschise, care sa nu permita acumularea de gaze.