Apometre / Contoare apa

poza categorie Apometre / Contoare apa 1

Calitatea produsului și serviciului oferit Clientului fiind obiectivul principal al filozofiei companiei, B METERS a adăugat, alături de numeroasele certificări ale produselor deținute în prezent, o serie de atestări suplimentare emise de terțe părţi, garantând eficacitatea proceselor de producție aplicate.
In plus faţă de certificatele de omologare pe piaţa europeană, rusă, ucraineană şi alte pieţe, B METERS a obţinut certificarea UNI EN ISO 9001, aplicată sistemului de management al calităţii şi metodologiilor de proiectare şi implementare a propriilor produse.
Compania se află în posesia modulelor B+D prevăzute de Directiva 2014/32/EU (MID) și funcționează în conformitate cu standardul UNI EN 17025 pentru verificări metrologice.
Nu în ultimul rând, atestările emise de instituții terțe cum ar fi WRAS, ACS și KIWA certifică compatibilitatea contoarelor B METERS pentru utilizarea într-un mediu alimentar.
Obținerea certificării UNI EN ISO 14001 pentru sistemul de management reprezintă o garanție suplimentară a angajamentului B METERS în ceea ce privește reducerea impactului afacerii asupra mediului.B METERS este o companie italiană care proiectează, produce și distribuie echipamente și soluții pentru măsurarea consumului de apă și energie termică, utilizate pentru încălzire și răcire, de peste 25 de ani.
Producția anuală depășește în prezent 2.000.000 de unități, B METERS ocupând, astfel, o poziție de vârf atât la nivel național, cât și european.
B METERS Srl operează atât la nivel național cât și internațional, reprezentând un furnizor pentru regii de apă, industrie și piața privată.
Gama de produse include contoare de apă cu turbină (viteză), contoare monojet sau multijet, cu transmisie mecanică sau magnetică, contoare  Woltmann, contoare pentru irigații, contoare pentru energia termică și repartitoare de costuri pentru căldură, cu citire directă sau echipate cu module integrate pentru transmiterea la distanță a datelor de consum.
Toate contoarele dețin certificate de aprobare conform celor mai restrictive regulamente 2014/32/EU Modul B (MID).Departamentul de verificări metrologice este echipat cu mai multe standuri de verificare, toate fiind autorizate pentru calibrările metrologice ale contoarelor de apă și energie termică, în conformitate cu Directiva 2014/32/EU (MID).
Toate standurile de verificări metrologice  sunt controlate electronic şi sunt supuse unor inspecții periodice, pentru a asigura cea mai înaltă fiabilitate și precizie în timpul procedurilor de testare și operarea în deplină conformitate cu standardul EN17025.