INNENWEISS Vopsea Lavabila alba pentru interior 15L

Pret: 79 Lei

Cod produs:
INNENWEISS15
Marca:
Savana
Buc.:
Cantitate:
15.0000 litri

 

Descriere

Vopseaua lavabila pentru interior Innenweiss 15 L pe baza de copolimeri acrilici este usor de aplicat, are puterea de acoperire ridicata si o buna aderenta la suportul pregatit corespunzator. Aceasta realizeaza pelicule lavabile si permeabile la vapori.

Produsul se utilizeaza pentru finisarea decorativa si protectia peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale).

Suprafetele pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie stabile, rezistente, curate, lipsite de praf sau grasimi si uniform pregatite din punct de vedere al culorii, texturii si tipului de material.

Vopseaua lavabila Innenweiss se aplica cu pensula, rola sau pompa airless, suprafetele vopsindu-se de sus in jos, uniform si fara intrerupere, pentru a preveni stropirea si aparitia unor dungi inestetice.

Pereti pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie stabili, rezistenti, curati, lipsiti de praf sau grasimi si uniform pregatiti din punct de vedere al culorii, texturii si tipului de material. Aplicarea vopselei se realizeaza la o temperatura a mediului cuprinsa intre 5°C si 30°C. Consumul teoretic este cuprins intre 13 si 15 mp/l/strat, in functie de natura suportului si modul de aplicare.