Ariston Genus Premium EVO 24

3190 Lei

Buc.:
Marca:
Ariston

Centrala murală Genus Premium Evo System este în topul gamei Ariston. Datorită tehnologiei condensării, recuperarea energiei gazelor de ardere generează o creştere a puterii calorifice, precum şi obţinerea unei eficienţe termice superioare centralelor convenţionale.
Genus Premium Evo System oferă o performanţă şi mai mare printr-o tehnologie inovatoare care îi permite să se autoregleze în funcţie de schimbările de temperatură exterioară şi interioară, rezultând în economii de combustibil de până la 35%, comparativ cu o centrală convenţională.
Genus Premium Evo System este disponibilă pentru încălzire în trei game de puteri: 24-30-35 kW şi este proiectată pentru a gestiona un sistem solar.

 

DESPRE CONDENSARE…

Tehnologie ecologica

Tehnologia condensarii devine in present din ce in ce mai cunoscuta, nu numia datorita impactului mai redus asupra mediului (-75% emisii de NOx si CO2), ci si datorita consumului scazut al centralelor care utilizeaza aceasta tehnologie.

Utilizarea unei central in condensare poate reduce consului de gaz cu pana la 35% fata de o central standard, acest lucru insemnand o reducere imediata a cheltuielilor pentru utilizatorul final. Alegerea unei central in condensare este cea mai buna modalitate de a economisi bani si de a proteja mediul inconjurator.

Cum functioneaza condensarea

In urma arderii combustibilului rezulta un amestec de gaze arse si vapori de apa. Cantitatea de caldura ce ia nastere la ardere depinde atat de puterea calorica a gazului, putere specifica oricarui tip de combustibil, cat si de caldura latenta care poate fi obtinuta prin condensarea vaporilor de apa. Tehnologia speciala de constructive a schimbatorului de caldura din otel-inox al cazanelor Ariston in condensare permite vaporilor de apa sa condenseze si sa cedeze astfel si aceasta energie agentului termic din schimbator.

Cu gama Premium confortul rimeaza cu responsabilitatea fata de mediu. Ariston va ofera posibilitatea unui pachet in condensare, care poate fi combinat cu panouri solare, astfel incat sa beneficiate de confort sporit si economie maxima.