Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO 600

Pret: 39.5 Lei

Garantie:
10
Marca:
Fondital
Buc.:
Adauga in cos
Greutate:
1.3000 Kg

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO cu inaltimea de 600.
Fondital nu este doar liderul mondial in domeniul producerii elementilor de aluminiu, ci este si inventatorul caloriferelor din aluminiu, cel mai vechi producator mondial si singurul producator ce inglobeaza tot procesul tehnologic al fabricarii lor. 
In ultimii 60 de ani, Fondital a introdus pe piata o serie extraordinară de inovaţii şi brevete care au devenit puncte de referinţă în istoria sistemelor de încălzire. 
 

Specificatii elementi Fondital Exclusivo B3:
Presiunea maxima de lucru: 16 bar
Distanta intre axe / mm: 600
Inaltime totala / mm: 657
Latime element / mm: 80
Adancime / mm: 97
Putere termica DT50 / W : 133
Putere termica DT60 / W : 169
Putere termica DT70 / W : 203
Pretul afisat este pentru un element.

Elementii din aluminiu Fondital EXCLUSIVO B3, sunt rodul unei indelungate munci de cercetare a mai multor echipe de specialisti Italieni, rezultand un calorifer cu un desing si finisaje de exceptie.
Mai puternic, mai usor, cu un raport mai bun greutate / putere, radiatorul Fondital Exclusivo B3 dezvolta un randament mai mare, costuri scazute la transport, economie de energie datorita volumului redus de agent termic. Ca si gamele anterioare Exclusivo B3 au, de asemenea, o rezistenta la presiune de spargere de pana la 60 bar.

Un alt avantaj al elementilor din aluminiu Fondital Exclusivo este dopul inovativ asamblat fără sudură prin tehnologia de îmbinare termoelectrica. Fuziunea termoelectrică este realizată la temperaturi controlate care previn formarea porozităților și a rezidurilor de sudură. Rezultatul este un radiator care se prezintă ca și un corp unic 100% din aluminiu, mai rezistent și mai fiabil.

Alte avantaje a tehnologiei termoelectrice:
✔ Nu se produc depuneri în partea inferioară a radiatorului.
✔ Lipsa totala de reziduuri de sudură în interiorul camerei de apă.
✔ Finisare imbunatățită, fără bavuri externe.
✔ Rezistență mecanică mărită.
✔ Proces ecologic, fără risipă de material.Produse asemanatoare